Pages

Trivago: Χανιά και Σαντορίνη οι αγαπημένοι προορισμοί των Ελλήνων για το 2016

Χανιά και η Σαντορίνη είναι και για το Καλοκαίρι του 2016 οι προορισμοί που αγαπούν και προτιμούν περισσότερο οι Έλληνες για να κάνουν τις διακοπές τους τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.
Τα στοιχεία αυτά έδωσε στη δημοσιότητα η Trivago, από τα οποία προκύπτει ότι αρκετές θέσεις ψηλότερα από την περασμένη χρονιά βρίσκεται η Ζάκυνθος. Ακολουθούν η Νάξος και η Κέρκυρα.

Στις προτιμήσεις των Ελλήνων για τις καλοκαιρινές διακοπές κατακόρυφη άνοδο σημείωσε η Κέρκυρα, η οποία το 2015 βρισκόταν στη 15η θέση.

Έκτη κατατάσσεται η Πάρος, δύο θέσεις υψηλότερα από το 2015. Σταθερά στην έκτη θέση μένει όπως και το 2015 η Ρόδος. Στην όγδοη θέση κάνει την εμφάνισή της η Λευκάδα (πέρυσι ήταν στην 11η). Ακολουθεί η Μήλος (που πέρυσι βρισκόταν στην 6η θέση). Στη 10η θέση βρίσκεται η νεοεισερχόμενη Κεφαλονιά.

Ακολουθεί η Θάσος, που πέρυσι δεν βρισκόταν στη λίστα με τους δημοφιλέστερους προορισμούς των Ελλήνων. Η Σκιάθος βρίσκεται στη 12η θέση ενώ το 2015 στην 3η (σύμφωνα πάντα με στα στοιχεία της trivago), ακολουθεί η Σύρος, τα Σύβοτα και η Σκόπελος.

Τα στοιχεία της trivago προέρχονται από αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 22 Μαΐου 2016, για ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν στην πλατφόρμα και θα πραγματοποιηθούν ταξίδια μεταξύ 1ης Ιουλίου και 31 Αυγούστου 2016.



Πηγή: Trivago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου